Despedida das Santas Tapas 2018 de ACOE

Inicio » Novas » Despedida das Santas Tapas 2018 de ACOE

A Tortiña de Pekín con porco celta de O Candil de Silvia foi a gañadora da sétima edición do concurso estradense Santas Tapas, promovido pola Asociación de Comerciantes de A Estrada.

A tapa de aires orientais conseguiu a mellor puntuación do público nun certame no que o segundo posto foi para a cafetería Alameda polo seu Costillar de porco galego lacado con salsa de café, coiro crocante e crema de castañas.

A terceira tapa máis votada foi En dous bocados, unha orixinal combinación de pan bao, panceta de castañas, fresas e leituga ideada polos chefs do restaurante Andalucía.

Pola súa parte, o Mesón da Estrada acaparou os dous premios especiais do concurso: o premio á tapa máis votada na aplicación das Santas Tapas e o galardón á mellor presentación. Seu Tigresón, un pan de semillas con carrilleira e toque picante, enroscado imitando o mítico pastelito Tigretón, con envoltorio e todo, gañouse ó público.

O premios do concurso foron entregados nunha gala celebraba a noite pasada no Pazo de Xerlís, onde tamén recolleron seus obsequios corenta clientes das Santas Tapas premiados nos sorteos.

 

Fonte: Faro de Vigo

Os comentarios están cerrados.

Sin-título-1

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies